2 getingar/knot/flugor/myggor you name it i en smäll!

 2011-06-29    21:05:47   av:Kaito
Yo.

Igår och idag var ganska samma.. Men inte helt heller!
igår var det sommarlek. Bre mackor till typ 170 barn va ju en utmaning, men alla blev iaf mätta och glada sen ^^
Efter det så läste jag bok ¨på gräsmattan. En bra sysselsättning ( stavning btw x)

Idag! den 29!
så var det sommarlek igen, söta barn och najsiga ledare. Bra dag. Efterrått så åkte jag till hopptornet med massor med trevliga människor.


Japp!


OCH jag tänkte att får ÄR ALDRIG FEL! det finns helt enkelt inte.Får är alltid gulliga och är bara söta! det finns inte att något får skulle ha gjort något dumt....tror jag iaf. Protestera om så är fallet! Gulliga djur ialla fall :) -bild jag tog hos farfar-

Sallad med röd...............så..s

 2011-06-27    20:41:59   av:Kaito
Hej!
Idag var det sommarleks-ledare! Alla barn var så gölliga. det undrade hur gammal jag var och jag sa att det skulle gissa, trettio trodde en, vad jobbade Adde med hade han några barn osv. haha söta barn är alltså... ^^

Men ialla fall. Det var en superhet dag när jag cyklade hem från Bönnergården där hela sommarlek för barn på låg och mellanstadiet ägde rum var det inte ens kallt i skuggan! Vilken bravut Sverige! Att vi kunde göra det trots allt!

 
Sallad och sås!

MM sallad!

At last!

 2011-06-25    21:11:09   av:Kaito
Hej!
Oj vad sen jag är! Hela veckan har jag nämligen vart i mullsjö ( jönköping ). Jag har vart på Nyhem. Det är en kristen tillställning med möten, band ,hur mycket människor som helst, musik, insikt och glädje! Trevligt ställe må jag säga. Och vi bodde i husvagn. Det va ju en camping, hehe. Nu ska jag se sagan om ringen och andas uuut.

Här är några av mina favorit böcker som jag läste under färden!

bra bok!

Underbart bra bok! Alla som föddes till killar borde läsa den här boken. Den är väldigt bra men lite deppig om man är tjej.

Våra bokhögar

Min och syrrans bokhög...:D



Mer bilder snart! ^^

Körsbär!

 2011-06-17    14:13:46   av:Kaito
Hej! Idag har jag vart på bibloteket. Och nej jag kan inte stava det. Nu har jag packat för en vecka I jönköping! Det är en camping med massa ungdommar där och roligheter och band. Sen nu ska jag dra till fanny! Blir kul det. Här är lite bilder på min stil!


Blusen Är från Hm och Shortsen är från Jennyfer!

Vanligt linne med byssor

Byxor Från Hm och Linnet vet jag inte! ^^

Det trodde du ju!

Jacka, kjol från Hm. Leggins Från Monki! + mina favvoskor!

Sommar klänning!

Min avslutnings klänning! ^^ Från Hm

Slutet av skolan!

 2011-06-16    08:30:18   av:Kaito
Hej!
Isag så är det skolavslutning. Om ungefär 40 min tror jag. Vi ska åka buss till en kyrka och sen ska niorna sjunga och sen får vi våra betyg och sen så ska vi gå hem.
Jag och Fanny och Nadja ska se en film sen ^^
Sen på kvällen ska jag Planera Gultebo lägret tsm med alla andra gulteboledare (dagenshöjdpunkt!) Nu ska jag äta upp  min macka! see ya           Hittade inte min kamera så blir en bättre bild på klänningen seeen!

Skolan =slut!!

IN the name of LOOOVE!

 2011-06-13    14:25:51   av:Kaito

hej.
Ingen bra dag idag asså, men som man säger så är det ju en dag imorgon också. Jag hoppas den blir bättre än idag....
Men ialla fall, Idag så ska jag göra en  födelsedagskort till min mormor som fyller år! Wow vikken grej va...
Hmm sen så har jag ätit kakor.... Ni vet ballerina kladkaka. De har gjort en så stor grej att man ska DOPPA! Aldrig gjort det men , today was my luckey day. Det va inte så specielly vill jag lova... Jag trodde MINST att de skulle vara en helt ny smaksensation osv.. Men de var bara lite mojsigare. well well,,Njaaaen Byxdress från Hm.
Gårdagens Klädval! En Byxdress från Hm

Back Again

 2011-06-10    14:12:48   av:Kaito
Yepp, jag ska tillbaka till min underbara kompis! My dear little friend :D
Vi har tänkt spela på stan på lördag. Spela gitarr och sjunga alltså, kommer bli asgrymt!
Men nu Måste jag med Bussen , Vi seees :DÄlaskar detta bibelord ^^

Bada I vatten!

 2011-06-09    19:33:58   av:Kaito
Bad med tjejerna i regn!Idag så var det en helt vanlig dag, Utan glass! :o
Efter skolan så skulle Jag Nadja och Fanny åka till mej och spela in film. Men på vägen hem så började det spöregna Hinkar av vatten! Så vi åkte till närmaste sjö och SLÄNGDE oss i med kläderna! Superkul och supervått !
Kraam!

L O L , eller nej de var ingen bra dag.......

 2011-06-07    15:28:53   av:Kaito
Hej...
idag. var. det. ingen. bra. dag. Inte alls faktiskt. Det var en del som skulle göras i skolan. det är inte skönt varmt utan äckligt varmt och så vidare. Det ända bra är min underbara katt! älskar honom så mycket! Jag och älsk! råkar vara något gammal bild.. Litte gammal bild, för har inte den hårfärgen ^^

Va med underbar människa!

 2011-06-06    21:46:06   av:Kaito
Hej och hellu,
IDag så åkte jag motorcykeln ( yee, pappis körde såklart ) till min underbara människa!  söt liten sak btw. Vi satt och målade och garvade i nästan 3 timmar. Riktigt trevligt faktiskt. Jag har njutit av vädret vilket jag hoppas många har gjort! Nu blire att äta glass! yeaa

Lite bilder Från Liseberg!

 2011-06-06    21:34:44   av:Kaito
På Väg in till Liseberg! Ingång till Liseberg!På väg till Kållerado!Kön till vattengrejen K. :Dsuper!!!
Efter en hel del skojj så är dagen slut! Sov gott!

Resan med flärd!

 2011-06-05    14:25:40   av:Kaito

Hej!
Igår så var jag på det underbara nöjesfältet L I S E B E R G ! Jag åkte dit med Frida, Fanny, Nadja, Pontus, Cissi och Viktor. Vi hade såklart super kul! Bussen landade kl fem i 4 på morgonen vid mellangrind och då var det bara att börja traska hemmåt. Det var Ljust och skönt och om jag inte hade vart så trött hade jag nog gått en tur till med kameran.  
Idag så ska alla i lilla finspång på en så kallad simens fest. Artister och massor av mina kompisar ska dit, men själv tänkte jag tillbringa dagen med Tv-spel istället. Jag vet super nördigt , men sånt är livet. Hoppas att alla som ska gå får kul i alla fall! Puss o Kram!
Japp, vi åkte den faktiskt! Vi Åkte faktiskt atmosfear! Modigt gjort av oss.

Rensa på.

 2011-06-02    15:36:33   av:Kaito

Haj!

Härligt sommarväder idag. Jag har försökt hitta sommar kläder men icke! så därför har jag rensat ut lite i min garderob och genast fanns de både plats och nya kläder. Jag har precis varit modigt och faijtats med en drottnings geting. Modigt Modigt av mig ^^        Kraaam

Yoyo

 2011-06-01    20:15:13   av:Kaito

Fanny och jag som är ute på fläng   <-- :D
Hej och hej igen.

Har äntligen fått konstroll över min skrivar plats , puuh det var väll skönt vah!
Idag så har Jag och Fanny tagit en tur på moppen och sen gått en promenad i solskenet. Vi hittade en bra plats att bada fötterna på samtidigt om vi mumsade på plättar och saft. Sommarn är bra härlig! Nu blir det att titta på solnedgången i några minuter. Kraam 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!